FILOSOFIA

història / galeria gastronòmica

Aquests once anys han passat molt de pressa i de cop i volta mires enrere i t'adones que tot ha canviat molt, nosaltres, el restaurant i aquell projecte que va néixer innocentment entre les converses de dos joves avui s'ha convertit en una realitat.
L'hostaleria sempre ha estat enfrontant-se a crisis i aquesta és una de les més importants. Molts estan disposats a canviar la seva estratègia, però nosaltres en tenim una de molt clara, seguir fabricant i servint menjar de forma honesta i fidel a les nostres idees. La principal intenció de l'equip que conforma El Recer és que cada un de vosaltres tingui el seu lloc. Tenir un Restaurant no de "platja", sinó més aviat un restaurant a la platja.

GASTRONOMIA MEDITERRÀNIA

Oliva, blat i vinya. El que seria dir oli, farina i vi, tres pilars fonamentals i sempre presents en la cuina del Recer.

CUINA DEL MÓN

Quan es viatja, moltes vegades un s'enamora d'un lloc al primer mos. Intentem recopilar les nostres experiències gastronòmiques i guiar el vostre paladar d'una punta a una altra de la planeta.

PASTA FRESCA FETA A CASA

Elaborem la nostra pasta fresca des del primer dia amb la sensibilitat i mètode d'un obrador artesanal però sense renunciar a les noves tecnologies. S'elabora només amb les millors matèries primeres, combinant farina i sèmola, sense conservants ni colorants afegits. Una qualitat que apreciada pel comensal en degustar-la, per la seva especial textura i el sabor d'autèntica pasta fresca casolana.

GALERIA GASTRONÒMICA